Velkommen til Lille Næstved Skole

Vi arbejder pt. på at få samlet alt indholdet fra de gamle hjemmesider, men det er en opgave der kræver lidt tid og omtanke. Derfor vil vores nye hjemmeside her i løbet af de første par måneder få tilføjet indhold og der kan forekomme justeringer menuen og layout.

Vi håber at kunne stå tilbage med en overskuelig fælles hjemmeside for alle vores afdelinger!
Lille Næstved Skole

Michael Ringsmose den 14-09-2016
    Skolernes motionsdag
    Fredag d. 14. oktober 2016 slutter skoledagen efter 4. lektion, når klasselæreren har spist med eleverne. I indskolingen overtager personalet fra SFO’en og klasserne har understøttende undervisning frem til efter 6. lektion (som normal skoledag).Yderligere informationer omkring dagen kommer fra klasselæreren.
    Mvh. Skolens ledelse
    Susanne Vibeke Jensen den 09-09-2016
    Fif og tips til forældreintra i vedhæftede link
    Karina Christina Pedersen den 29-08-2016
    Kære forældre på Lille Næstved Skole.

I løbet af de næste tre skoleår vil alle lærere og pædagoger få fælles kompetenceudvikling indenfor områder, der direkte har med jeres børns læring, trivsel og udvikling at gøre.
    Selve kursusafviklingen er placeret udenfor elevernes undervisningstid, så klasserne ikke rammes af aflysninger. Jeres børn vil opleve, at alle klasser får besøg i undervisningen flere gange hen over skoleåret. Disse besøg er med henblik på sparring og feedback for underviserne.
    Læs meget gerne vedhæftede folder, der ligeledes udleveres i papirformat.

Karina Christina Pedersen den 03-08-2016
    Forældrenetværk

Se vedhæftede folder fra SSP vedr. Forældrenetværk.

Karina Christina Pedersen den 04-07-2016
    Link til diverse vejledninger bl.a. download af officepakken.

• 27-09-2016
    Teammøde 2.X · 2X