Opslagstavlen

Sikkerhedsinstruks ved sejllads, Lille Næstved Skole, afdeling Hyllinge
    Bente Madsen den 03-06-2019
  • ikon
    Så er skolebestyrelsens digitale årsberetning 2019 klar. Snyd ikke jer selv for at se og høre om deres vigtige arbejde for vores børn.
    Michael Ringsmose den 29-05-2019
  • ikon
    Buskort til skoleåret 2019/20. Det er nu ved at være tid til bestilling af buskort til næste skoleår.

Har eleven buskort nu: Udfyld ansøgningsskemaet og aflever på skolens kontor senest den 14. juni 2019. Nuværende buskort tillægges elektronisk det nye skoleår (derfor meget vigtigt ikke at smide nuværende buskort ud - i så fald skal der betales 50.- kr. for et nyt)

Har eleven ikke buskort nu: Udfyld ansøgningsskemaet og aflever på skolens kontor senest den 14. juni 2019. Det nye buskort bliver sendt direkte til eleven fra Movia.

Ansøgningsskemaet og "Oplysning om behandling af personoplysninger" fra Rejsekort vedlægges her.
    Bente Madsen den 20-05-2019
    Konfirmandindskrivning til Herlufsholm Kirke

Kære forældre.

Se vedhæftede information fra Herlufsholm Kirke.
    Stine Westergaard Nedergaard den 26-04-2019
  • ikon
    Kære forældre og andre interessenter

På Lille Næstved Skole arbejder vi i vores professionelle læringsfællesskaber med SELV.
    Dette hæfte er vores interne arbejdsredskab med medarbejdere og ledere som målgruppe.

Vi har valgt at lægge det ud til alle interessenter for at dele viden og erfaringer.
    Stine Westergaard Nedergaard den 26-04-2019
    Ændring af forældrebetaling til SFO pr. 01.08.2019

Se vedhæftede.
    Stine Westergaard Nedergaard den 25-04-2019
    INFORMATIONSBREV TIL FORÆLDRE OM AULA

Læs vedhæftede dokument
    Stine Exaudi den 21-03-2019

• Sikker digital post til Lille Næstved Skole

Næstved Kommune anvender sikker digital post på en række områder. Det gør vi for at overholde persondataloven. Loven kræver, at offentlige myndigheder beskytter de informationer, vi sender digitalt, hvis de indeholder såkaldte fortrolige ”personfølsomme” oplysninger.

Borgere kan sende sikker digital post til Lille Næstved Skole via dette link:

Sikker post fra borger

Virksomheder kan sende sikker digital post til Lille Næstved skole via dette link:

Sikker post fra virksomhed

Karina Pedersen den 19-03-2019
  • ikon
    Til alle forældre med børn i SFO

Se vedhæftede varsling om takster for 2019
    Stine Westergaard Nedergaard den 23-11-2018
    Kære forældre.

Se vedhæftede brochure om forældrenetværk.
    Stine Westergaard Nedergaard den 29-08-2018