Opslagstavlen

Kære forældre
    Husk at der snart er valgmøde til skolebestyrelsesvalg 2018....
    Det afholdes på afdelingen Karrebækvej onsdag d. 16. maj kl. 19.00
    Vi håber, at der er mange af jer, der vil stille op som kandidater til skolebestyrelsen - det er et spændende hverv, der giver både indsigt og indflydelse. Skriv til stwne@naestved.dk, hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen.
    Mvh. Valgbestyrelsen
    Michael Ringsmose den 08-05-2018
    Kære elever og forældre.

Så er der information om Aktive Feriedage 2018.

Se vedhæftede!
    Stine Westergaard Nedergaard den 18-04-2018
    SKOLEBESTYRELSESVALG smiley

Kære forældre
    Hermed en påmindelse om, at der skal være valg til skolebestyrelsen på Lille Næstved Skole. Vil du være med til at præge skolens udvikling, så deltag aktivt i valget til skolebestyrelsen!
    Forældre, som har børn i skolen, kan vælges som forældrerepræsentanter. Der vælges 13 repræsentanter, og de vælges for en periode på fire år. Skolebestyrelsen er sammensat af 13 valgte forældre, 6 medarbejdere og 6 elever. Desuden vælges et antal suppleanter. Skolens ledelse er sekretariat for skolebestyrelsen.
    Den nye skolebestyrelse tiltræder d. 1. august 2018.

I vedhæftningerne kan I se tids- og handleplan for valget samt en mere detaljeret orientering. I den lille video kan I høre Undervisningsminister Merete Riisager forklare om vigtigheden ved skolebestyrelsens arbejde.

Vi håber at se rigtig mange af jer til valgmøde onsdag d. 16. maj kl. 19.00 på Skoletorvet på afdeling Karrebækvej.

Ligeledes håber vi, at mange af jer vil engagere jer yderligere i jeres barns skolegang, og dermed stille op som kandidater til skolebestyrelsen.

Mvh. Valgbestyrelsen på Lille Næstved Skole

Kort om bestyrelsens arbejde:

Skolebestyrelsens opgaver:
    Skolebestyrelsen fører tilsyn med bl.a. undervisningen, skolens fysiske forhold og skolefritidsordningen.
    Skolebestyrelsen fastsætter bl.a. principper for undervisningens organisering, skole/hjem-samarbejdet, elevernes placering i klasser og fællesarrangementer for eleverne i skoletiden.
    Skolebestyrelsen godkender budgettet, undervisningsmidler og ordensregler.
    Skolebestyrelsen foreslår og udarbejder indstilling om skolens læseplaner, indsatsområder og udviklingsarbejde.
    Skolebestyrelsen udtaler sig om ansættelse af ledere og lærere og alle spørgsmål, der vedrører skolen.
    Michael Ringsmose den 08-05-2018

Skole-sundhedsplejerskens nyhedsbrev nr. 5 - Børnesår

Se vedhæftede.

Karina Christina Pedersen den 07-03-2018
    Kære elever og forældre

Følgende link giver adgang til skolens bibliotekssystem, hvor det er muligt for eleverne at logge på med UNI-login og se status på de bøger, som er lånt på PLC (Pædagogsik Læringscenter)http://https://cicero-web.dk/skoler.

Det er ikke muligt at reservere bøger i systemet, men vi vejledere er behjælpelige med dette på PLC.

PLC-temaet
    Stine Westergaard Nedergaard den 06-03-2018